Szolgáltatásaink

Autómentő és egyéb szolgáltatások


Autómentés

Olyan eszköz ami alkatrészekből áll össze, előbb utóbb meghibásodik, ez sajnos a technikában jelen volt és jelen lesz mindig. Ha Ön is ezzel a tényezővel találkozik, mi segítünk biztonságosan és egyben elfogadható áron elszállítani, Hívjon bizalommal, és nem érheti meglepetés!

Természeti csapás

Amennyiben az időjárási körülmények miatt, természeti csapás okozta sérülések, vagy bármilyen egyéb más okból autómentőre lenne szüksége, hívjon és kihúzzuk a bajból!

Baleset

A szerencsés kimenetelű közúti balesetekben csak az autó szenved sérüléseket, de még így is elég sok kellemetlenséget tud okozni. Ha szeretne egy problémával kevesebbet, akkor hívjon minket, és rövid időn belül kiérkezünk, és elszállítjuk sérült autóját.

Szállítás

Ha a gépjárművet műszaki vizsgára, rendezvényre, versenyre, kiállításra szeretné biztonságban eljuttatni. Legyen szó oldtimerről, versenyautóról, motorkerékpárról vagy csak egy lerobbant jarműről bátran hívjanak.

Autómentő bérlés

Nagy és erős 5T csörlővel, kerékrögzítő spaniferekkel, keréktámasszal, 3 fős kabinnal. Ideális azoknak, akik nem akarnak vagyonokat fizetni az autószállításért.