automentés Balaton

Vállaljuk sérült, törött vagy műszaki hibás gépjárművek mentését, illetve forgalmon kívüli járművek, közúti forgalomban nem használható eszközök: Versenyautók, veterán gépjárművek és motorkerékpárok, javítás alatt lévő autók, kisebb munkagépek és hasonló eszköz szállítását 3.5 T-ig.

Balaton északi part és Tapolca 50 km-es vonzás körzetében akár 1 órán belüli kiszállással, hibás gépjármű SOS szállítását a nap 24 órájában meghibásodott, üzemképtelen autójának mentését, szállítását.

Minket keressen, ha autómentőre van szüksége, mert:

Autója műszaki hiba következtében mozgásképtelenné vált. Baleset, természeti csapás vagy esetleg vadkár miatt. Ha a gépjárművet műszaki vizsgára, rendezvényre, versenyre, kiállításra szeretné biztonságban eljuttatni.

Miért MI?

ha autómentésről van szó


SOS azonnali autómentést és segítséget nyújtunk 0-24 órában kedvező díjszabással. Hívjon minket a hét minden napján, szívesen állunk rendelkezésére, precíz és pontos megbízható szakértelemmel.

  • Non-Stop elérhetőek vagyunk, még ünnepnapokon is
  • A legmodernebb eszközökkel és autómentőkkel dolgozunk
  • Precíz, többször ellenőrzött rögzítések a legnagyobb biztonságért
  • Rugalmasan testreszabottan állítjuk be Önhöz a legoptimálisabb szállítást
  • Pontos árajánlatot adunk telefonon
  • A lehető legrövidebb időn belül kiérkezünk a helyszínre
  • Nagy rutinnal rendelkező és körültekintő sofőrök
  • Nálunk nincsenek rejtett költségek
  • Karcmentes autómentés

Hogyan tovább, ha bajba jutott...

Az egyik legkellemetlenebb élmény egy autós életében, amikor a gépkocsija bármilyen okból mozgásképtelenné válik, akár egy akkumulátor hiba vagy defekt, illetve komolyabb meghibásodás történik.

Különösen próbára teszi az embert, amikor egy baleset részesévé válik és amellett, a legfontosabb hogy, ne essen pánikba és meg maradjon a józan ítélő képessége..Ilyenkor fel kell mérni a keletkezett károkat, úrrá kell lenni az ilyenkor természetes módon kialakuló pánikhangulaton, és meg kell találni a legjobb megoldást a kialakult sajnálatos helyzet kezelésére. Az említett példák bármelyike esetén nagyon fontos, hogy kéznél, vagyis elérhető közelségben legyen a segítség, hiszen ez egyből ad egyfajta megnyugvást, segít kezelni a pánikot.

Mondja el mi történt és hol van!

A segítségnyújtáshoz nekünk is tudnunk kell a körülményekről, ezért mikor felhív minket, biztosan meg fogjuk kérdezni legalább a következőket:

Pontosan hol van a jármű és milyen típusú?

Milyen okból van szüksége segítségre, műszaki hiba vagy baleset?

Van baleseti helyszínelés?

Ezek a legelső kérdések, amelyek ahhoz kellenek, hogy kollegánk a vonal túlsó végén a további részletek tisztázása érdekében a többi kérdését is fel tudja tenni Önnek. Ilyenkor a telefonban minden kérdésünk annak érdekében születik, hogy hatékony és gyors segítséget tudjunk nyújtani Önnek. Hívjon minket, segítünk!

Indul az autómentő!

A részletek egyeztetése után az útnak indítjuk autómentőt kollegánkkal az előreláthatóan szükséges eszközökkel. Az egyeztetés során a várható érkezési időt +/- fél órára tudjuk megadni. Az autómentés folyamata ott kezdődik, amikor kollegánk elindul az Ön kérésére, az Ön által megadott információk alapján megjelölt helyszínre és az elmondott körülményekre készülve. Ebből is következik, hogy ettől kezdve minden esetleg bekövetkező változásról mielőbb értesítsen minket, ahogyan mi is jelezzük, ha bármilyen lényeges dolog történik. Például, ha a jármű állapota, helyzete vagy pozíciója bármilyen tényező miatt megváltozik, fontos, hogy értesítsen minket és ez alapján szükség szerint módosítunk az kiérkező felszereléseken, adott esetben további technikai eszközökről gondoskodjunk, ha ez lehetséges.

A kiérkező sofőrünk a megadott telefonszámon nemsokkal az érkezés előtt jelezni fog Önnek, hogy megjött a segítség! Ilyenkor nagyon hasznos, ha Ön személyesen is pár szóban el tudja mondani nekünk, mi történt, illetve az ekkor felmerülő kérdésekre tud majd válaszolni. Sok esetben előfordul, hogy a helyszínre érve már több biztató dolgot is tudunk Önnek mondani.

Például, hogy az az árok nem is olyan mély, mint ahogy gondolta, és az a folyadék, amit olajnak gondolt, csak ablakmosó. Igaz, ilyen esetben mégis a legjobb hír az lenne, ha nem lenne szükség autómentőre.

Ha a helyszínen semmi akadály nem merül fel, a gépjárművet a lehető legrövidebb időn belül kimentjük, és az autómentő tréler platójára helyezve felkészítjük a szállításra. Ott helyben egy adatlapot töltünk ki, az autómentés fontos körülményeinek, részleteinek dokumentálása miatt, és ekkor már:

Ön nyugodt lehet, hogy ránk bízta autója mentését!

Az autómentés akkor fejeződik be, amikor a rendeltetési helyre, biztonságban megérkezik a gépjármű, és kollegánk ott átadja Önnek.